Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behövde bara någonstans att klottra ner lite tankar.


Förlåt

Förlåt om jag förstörde allt
Förlåt om våran vänskap dog
Förlåt för allt jag gjorde mot dig

Om jag kunde ha saker ogjoda
skulle jag ha ha haft det så
Om jag kunde ha ord osagda
skulle jag haft det så.

Men tiden går inte att spola
tillbaka..

men du ska veta att du var
och är min enda riktiga vän,
jag skulle tagit vara på dig bättre.
Vårdad dig lika ömt som glas,
nej du är skörare än glas.

Men tack för allt, Du är/var mitt liv.




Övriga genrer av Opoetisk89
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-10-17 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Opoetisk89

Senast publicerade
Förlåt
Farväl min vän
* Se alla