Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän som avisades :(


Farväl min vän

Farväl min vän, det sista jag såg var dig i din säng
Du låg där helt hjälplös,
du åt inte du drack inte,du bara frös.
Du önskade dig ett liv bland oss
Men det fick du inte förstås.
Du skickades dit de kallar ditt hem,
men jag vet att du snart kommer hänga död i en lem,
ska man kalla det ett hem?




Fri vers av Opoetisk89
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-10-17 20:52



Bookmark and Share


  Charly
Usch vad tragisk! Är det sant det du skriver? Stackars dig och stackars din vän. Känner med dig...
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Opoetisk89

Senast publicerade
Förlåt
Farväl min vän
* Se alla