Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varulvens kärlek

Alla hjärtans dag
Hon väntar
längtande på sin säng
i en förort mitt i ingenstans
snart skall odjuret komma
ta emot det han erbjuder
men akta dig
det finns de
som har fått
sina hjärtan utslitna
för mycket mindre än så

Ett ylande utanför fönstret
han kommer inte
att visa någon nåd
skall du gråta
av förlösning
närmare,närmare
han har tagit din själ
i besittning
detta blir
en alla hjärtans dag
att minnas




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-01 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta