Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontroll

jag vill känna mig ren
jag vill känna mig slät

vill ha kontroll
kontroll över mig själv
vill känna makten

röster far runt i huvudet
vad vill ni mig
det är jag som bestämmer

ingen förstår
tycker bara att jag är konstig
vill bara springa

springa
springa
springa

allt ska försvinna
ångesten lever kvar
måste bort

i morgon får jag en ny chans
då klarar jag det
igen, och igen

tillslut ser jag ut som jag vill
det blir en bra dag
då accpterar jag mig själv




Fri vers av undone
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-10-17 21:24



Bookmark and Share


  Christoffer Waye
Bra skrivet härlig rytm
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

undone