Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se livet i ogonen

Jag vill satta punkt. Stampa foten i marken. Nu far det vara nog.

Tiden gar sakta. Men den gar, den ror sig. Standigt framat.

Jag ror mig inte alls
Later mig bara dras med.

Att saga ja, jag alskar livet. Uppskattar varenda stund.

-En Aventyrare, det ar jag.

Sa vad gor Aventyraren, bara glider med tiden? Vagar inte ga sin egen bana, av radsla for misstag. Ska en aventyrare vara radd for konsekvenser?

Nej.

Vad hande med initiativet, vad hande med lyckorusen?
Att se nagon i ogonen, glimten, med barnasinnet hitta nagot att spendera sin alskade tid med.

Vad hande med Aventyraren?

Jag vill satta stopp. Stampa foten i marken.

Gora orden till verklighet, se livet i ogonen. Och inte vanda bort min blick.

Vill inte bara folja med strommen. Nu far det vara nog.




Övriga genrer av Ekkin
Läst 194 gånger
Publicerad 2009-11-02 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekkin
Ekkin