Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farten

Andan i halsen, en hög puls
Skimmer framför ögonen
Jag glittrar
Händerna glider med salt mellan fingrarna
Min kropp rasar högre och högre
Farten, ett svindlande lyckorus
Jag gör rätt
Lever
Med skygglappar
I det här tempot får man inte se bakåt
Här finns bara jag
Snubblar, faller framstupa men fortsätter
Att ramla är en upplevelse
Sår på knät som en trofé
Du måste se att jag är lycklig
Du måste förstå att jag måste vidare
Om Du hejdar mig så skriker jag

Målet är nära nu
Jag har längtat och gråtit, burit och kämpat
Jag som är bäst på livet, på lyckan.
Stannar
och märker
Att här vill jag inte vara.




Fri vers av Ekkin
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-25 16:52



Bookmark and Share


  filosofian
Befriande! Fin!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ekkin
Ekkin