Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvällstankar i enkel form


Som oftast finns det ord

Som oftast finns det ord
Men sällan finns det mer

Jag saknar inga vänner
Jag saknar många fler

Musiken den skall tystas
och höjder trappas ner

Vi gråter för vår framtid
Men låtsas som vi ler

Perfektionen skall förmildras
Du ska ta mer än du ger

Krav på frihet, de skall skiljas
och förändra hur vi ser

Men varför skall man sörja
I en värld helt Uppochner?






Fri vers av Ekkin
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-12 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekkin
Ekkin