Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrens offer

Sakta berör
de mjuka läpparna
din hud
så varm,så mjuk
och full på spår av blod
läpparna sluter sig
som musslan om en pärla
sakta suger han i sig
din livskraft
du känner din puls,ditt liv
försvagas
sakta lyfter han blicken
och ser in i dina dimmiga ögon
du som är vampyrens offer




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 10:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Då blir det till att bli lite sådära Dracula aktig
i sitt beteendemönster då
att leta in i
och ut ur
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta