Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Du rider med månen
som följeslagare
i dimtung natt
söker efter svaren
söker efter hennes hjärta
löven dansar omkring hovarna
älvornas nyfikna blickar
en döende natt
sårad likt en nedskjuten hjort
du rider för livet
för drömmen
som funnits i alla år
söker henne
där du inte varit förut
ger ditt hjärta
utan rädsla
utan skam
som rispar med sina klor
lyssna ej på vedmodets hesa röst
fly från demonerna
som gömmer sig
i ditt undermedbvetna
du kommer att vinna mer
än du anar
gångarna i labyrinten
är inte en förlorad strid




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta