Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under lövens skuggor

Varför vandrar du än
under lövens skuggor
när ditt hjärta
ropar efter landet
i väster
längtan lyser i dina ögon
jag kan visa vägen
och skydda dig
med min kropp
låt inte detta förintande mörker
vinna över din vilja




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta