Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag efter att en massa tråkigheter hade hänt.Jag ville helt enkelt bearbeta smärtan.


Smärta

Trots all smärta
går jag vidare
det finns stunder
då hjärtat är krossat
och allting är fel
det är då jag försöker minnas
våra solskensdagar
att din hand håller mig uppe
du låter mig skrika ut allt
lämnar mig inte
trots rädslan
vi lever i en värld
ändå ter den sig annorlunda
för oss alla




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta