Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstälva

Älvan drömmer
under täcket
av löv
om drakar och demoner
fåglarna har flytt
till varmare breddgrader
hösten är här igen
månljuset faller
över en yngling
svart lockigt hår
som sot
djupblå safirer
till ögon
något lockar hans sinnen
leker med
tanke och dröm
där är hon
hjärtat vet
att det är rätt
allt han längtat efter
ligger i skogens mitt
med lätta steg
kommer han närmare
en fjäderlätt smekning
älvan öppnar
långsamt ögonen
och ser sin framtid




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 11:16



Bookmark and Share


  Lady Alassa
underbart
sagor och drömmar älvor
fjäderlätt smekning gillar ja
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta