Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNNEN

en vacker vän

som stearinljus i november

en vacker vän

som brasan i en öppen spis

en vän vars kappa

inte vänds när vinden vänder

som plockar skärvor

efter varje krasch och kris

 

 

vi ses ibland

men det blir alldeles för sällan

för vi har mycket mer

att tillföra varann

vi tänker: "sen..."

det kommer alltid nåt emellan

plus spänningsfältssyndromet

kvinna contra man

 

 

 

 

du vackra vän

som skänker annan doft åt hösten

du fina vän

som är som non stop i min mun

förmedla maj

med de där ögonen och rösten

fyll ut min bok

för den är alldeles för tunn

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091102




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-02 16:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert om en vän
2009-11-02

    Tea Alex
Åh en sån fin text!!! Du är fantastiskt bra på att skriva!
2009-11-02

  Junitvillingen
Det är inte kvantiteten som räknas utan det som betyder något är kvalite´ten! En sådan vänskap som den du beskriver är guld värd. Och som "pricken över i" får du till så fina flyt i dina texter, rimorden sitter som en smäck:-)) BRAVO Larz!
2009-11-02

  Blåbäret
vacker vänskap här
och det är ändå härligt när det finns sidor att fylla
2009-11-02

  Måna N. Berger
Det är gott att ha vänner, även om man inte ses så ofta. Fin tillägnan!
2009-11-02

  Teresia Ridell
Speciellt skriven;fångar upp, tar tag. Gillas !!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP