Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta dagar och . . . .

Svarta dagar - dagar då mörkret
har mig i sitt grepp
och jag känner att något
försöker dra mig neråt
Jag är grå, osynlig, stum
och förstelnad

Blåa dagar - dagar då blodet
pulserar i kroppen
och jag känner att jag finns till
mitt bland de levande
Jag ser, jag syns, jag skrattar
och ger ut av min värme

Vita dagar - dagar som går
utan spår




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 16:39



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så väl sammanfattade dagar. =)
2010-05-12

  anits VIP
fint om något svårt, mycket
igenkännande
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP