Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I det gråa vädret iakttog jag från fönstret träden utanför


Novemberträd

Novemberträd -
kurar ihop sig i gråvädret

Novemberträd -
kurar ihop sig i dimman

Novemberträd -
kurar ihop sig så övergivet när
bladen lämnat grenarna

Novemberträd -
kurar ihop sig i den kalla vinden

men så plötsligt tittar en glad sol
fram och jag ser hur

Novemberträd -
sträcker på sitt grenverk mot ljuset

091102




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-11-02 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo