Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bär inte päls, varken ståpäls, fuskpäls eller en äkta bäver...


Något uttalat o tolkat





en 'förolämpning' är en sådan tingest
mest om någon ser den som en
om någon tar åt sig av den

annars kanske den studsar tillbaka
mot den
som uttalade densamba




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2009-11-02 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP