Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erat svarta lilla får.

Det är samma visa
varje gång

Du vet
när allt varit så där bra
en längre tid

Men vi båda vet
det beror på
att vi blundat för problemen
valt våra fighter
bitit ihop
mött varandra på halva vägen

Så som vi sa att vi skulle göra
fast vi egentligen vill skrika rakt ut
varje gång

Dem sa till mej att jag var den starka
av oss
att det var jag som var tvungen att lägga mej
för dej

Men fan
vad ska jag göra det för?
när du fortsätter se allt negativt
istället för mina positiva saker
hur jag faktiskt försöker

Nej, fan
det spelar ingen roll
hur många ting du än köper till mej
kommer jag inte bli nöjd

För vet du varför?
Det enda jag begär är att du ska acceptera mej
för den dotter jag är
jag är inte perfekt med kliniska golv
eller sminkfria badrum

Jag är inte som du
jag värderar annat i livet
sådant som du säkert glömt bort vad det är
för jag försöker vara lycklig och få allt annat att gå ihop
relationer
skola
hälsa
jobb
ekonomi
framtid
och annat dylikt

Sådant som också existerar i ditt liv

Då är inte kliniska golv
eller sminkfria badrum
min första prioritering
när jag inte ens är lycklig
utan dina påhopp

Ni säger att jag inte kan se livet ur någon annans perspektiv
när inte ens ni
som ska känna mej som bäst
inte kan se livet ur mitt perspektiv
och inte kan förstå mina värderingar

Jag bara önskar att ni för en gång skull såg på er själva
hur ni gör samma misstag som jag
varje dag
men ändå är jag
erat svarta lilla får

Jag skall bara tacka och ta emot när ni skrattar på min bekostnad
ni förstår inte hur ont det gör
tydligen

Jag orkar inte längre
nu är det tack och hej
jag drar
jag tänker inte stanna här.







Fri vers av axelinalina
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 20:42



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Jättebra!
Grattis och Lycka till!
2009-12-27

  Lady Alassa
Fantastisk superb
värt att läsa om en verkligt sund och fräsch frigörelse och dessutom en övertygande analys av situationen .Jag säger bara
Grattis och Lycka till
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

axelinalina
axelinalina