Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A wonderful garden

A willingness to let your heart be broken

is the lord of loves´s true token.

Because love grows and blooms

in this soil of vulnerability.

What a wonderful garden.

Do not let your heart harden.... 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-02 22:10



Bookmark and Share


  Miss Mod
Jättefint.
2009-11-09

  livsdans
Åhhh....blomstande trädgård!
2009-11-02

  etthjärtaäralltidrött
Vad mitt hjärta behövde höra, fint!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP