Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörj inte gårdagen

Du skall inte sörja
gårdagens förgänglighet
ty det kommer
nya dagar
för dig och mig
ett kors av hopp
skänker jag
till ditt längtande hjärta
utan dig
vid min sida
tappar träden
alla sina löv
jag skyddar kärleken
med hela min själ
du skall få se
att livet har en mening
skratt och tårar
en poet kan ägna flera år
åt att försöka beskriva
denna känsla




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta