Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shots #2.6 observations from no dream town


old woman 'cross the street; on the sidewalk; nothin'
but her nightgown & hat; she appears lost

as the rain began to pour

the bus squeaked by with a sneer; i'm cold
it's the wrong number & the wrong direction

it's raining; & i'm cold

[fast forward]

small puddles of distortion in the cold pale dawn; another
cigarette incinerated on yr lips;

the moon never wept for us

like it did tonight w. sirens in the distance; & inside my head
guitars in overdrive & a haunting melody

it's raining; & i'm cold

[fast forward]

the daydreams are all gone; it's a nation of nightmares
rubbing silhouettes; on ghosts of ev'ryone else

ev'rything fades slowly

there's a twist in yr eye; a small piece of fallen sky
& space is a lot closer than newyorkcity




Fri vers (Fri form) av nicklas ekström
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-03 12:14



Bookmark and Share


    Erika H
Och ändå är det drömmarnas stad.
För alla och ingen.

Det här är bilderna jag kan vara i. I det här känner jag mig hemma. I detta som vi är. Just i texten. I ett space som jag gärna går in i med dig.

Du tränger in. Inte med textens ord utan du i texten. Känns lite privat och du vet att jag är med dig utan hämningar.

Det regnar och jag fryser. Finns inget annat.

Med en cigg brinnande stannar jag här. Och vi köper oss lite tid. På avstånd kan man också vara närmare än nära.

Underbart och så vidare. Bara så.
2009-11-09

  Mr Lindemann VIP
"Nickepickepööö" citerar där, och inser med ett hån att texten i sig är lite av en snabbspolning in i verkligheten en kALL måndagseftermiddag då bussarna går på någe ekologiskt och vi andas in rättvisemärkt luft och tänker politiskt korrekta tankar ända in i natten
2009-11-03

  ~Hope~
Nickepickepööö... vad roligt att läsa dig igen!! Det var f-n inte igår??
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

nicklas ekström
nicklas ekström