Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt inspirerad av Charlaine Harris karaktärer Eric Northman och Sookie Stackhouse.


Han ville att jag skulle falla för honom

Med dina händer
höll du mig fången
mot bilens
röda lack
din vackra viskande röst
som begärde
att jag skulle falla
för dig
huggtänderna glimmade till
ansiktet förvreds
som ett skepp
i en storm
och att jag redan
hade gett mitt hjärta
till någon annan
betydde inget
i den värld
du levde i




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta