Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döda pojken

Barnet gav tanke
åt poetens ord
de orden räddade
min själ
gömde mig
från all smärta
när han dog
skulle han en dag
komma tillbaka
och dö i mig
en gång till
han gav sitt liv
inte för världen
men för mig
oskyldigheten återföddes




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta