Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytlighet

En tyst minut
vill inte gå in
i deras värld
där ytlighet bara gäller
smäll i dörrarna
och deras snobbiga suckar
ni tror verkligen att ni är så bra?
att ni står över lagarna
och allt begär
skratt utan innehåll
ni har ju ingenting
en kropp utan själ
utan mål
ni har stannat
ni vågar inte se
bortom er ytlighet




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-03 13:21



Bookmark and Share


    eva m h
Bra skrivet
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta