Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BYGGD FÖR TRAFIK

har du en idé?

jag är öppen för förslag

varje resa börjar med ett steg

har du en gitarr

har jag texter och en röst

ett, två, tre, fyr!

sen är vi på väg

 

 

refr:

 

måste få

utlopp för energin

måste få

framföra melodin

bryta mig

ur anonymitet

visa er

allt som jag känt och vet

kommunicera

med en publik

terrorisera

med min musik

jag är en eldsjäl

och primus motor

byggd för trafik

 

 

 

 

envis som ed wood

lika stark som robin hood

trots de tuffa tider som vi fått

har du vad som krävs

för det vilda liv som levs

i ett klimat som blir alltmera rått?

 

 

 

refr: måste få...etc

 

 

 

 

finkamma vår stad

gå och vänd på varje blad

kanske finner du en ny biljett

som en sista chans

till en resa någonstans

till en plats du aldrig förut sett

 

 

 

refr: måste få...etc

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091103




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 17:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Nog är du en eldsjäl...det här var lekfullt
och livsbejakande.
2009-11-03

  Måna N. Berger
Den här vill jag höra framförd från scen!!!!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP