Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


first we take manhattan

om vi säger så här
hade du kunnat se mig nu
jag imponerar inte på någon
nedsupen, nedgången, förfallen

men du vet
jag har mina höjdpunkter,
jag överraskar
jag överträffar mig själv ibland
och det är då jag vill att du ska se mig

inte slö med knullfruffs på tunnelbanan

jag vill att du ska se mig nu

som jag är nu

så har vi inget att förlora sen




Fri vers av BaraOrd
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd