Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag låg i min säng i morse kom orden


Novembermorgon 4/11-09

Ligger kvar i sängen och ser ut
genom fönstret hur mörkret och miljoner
stjärnor ännu omfamnar naturen samtidigt som
jag hör hur vindens egen melodi sjunger utanför
i de hopkurade träden, det är då

jag undrar om novemberdagen tänker
vara grå
om vi oväder få
eller om solen tittar fram från himlen
som är blå

till slut bestämmer jag mig för att gå opp
och göra det bästa av novembermorgonen
genom att tända ett värmeljus i min älvdalsporfyrlykta
och känner hur ljuset inom mig sprider hopp

denna novembermorgon den 4/11-09




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 07:45



Bookmark and Share


  thyra
En vackert beskriven morgon! Fint!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo