Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMGÅNG

jag är på hemgång

solen på nedgång

tristaste sträckan kvar

testar några nya låtar

ingen blir riktigt klar

var i en dalgång

jag är på uppgång

Gud vare evigt lov!

Han som verkade i mig

även när jag låg och sov

 

 

 

och stilla dagar

kom som en gåva

och som en möjlighet

visserligen grå och kalla

men av gudomlighet

i uppförsbackar

och nedförsbackar

finns alltid nåd att få

för Jesu blod

täcker alla synder

stora såväl som små

 

 

 

så tack för livet

som jag får leva

och att Du räcker till

för varje adam och varje eva

förutsatt att vi vill

min längtan brinner

ett ljus i natten

i denna mörka tid

jag släcker törsten

med livets vatten

där finner själen frid

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/11 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 10:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra finstämda rader,
som jag tycker mycket om
2009-11-04

    Tea Alex
min längtan brinner

ett ljus i natten

i denna mörka tid




Vackra, starka rader!
2009-11-04

  Måna N. Berger
Fint och förtröstansfullt.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP