Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTAS

mötas för första gången

kanske skulle det bli nervöst

man vill ju göra intryck

det blir krystat och pretentiöst

sedan, när krampen släpper

och man kan börja att slappna av

känner man att det lossnar

och man slutar att ställa krav

 

spänningen finns i hoppet

och ett "kanske" känns som en tröst

pejlar och scannar ständigt

genom gråkall och tråkig höst

kittlingen som ger krydda

åt den vardag jag lever i

skåda ett barns förtjusning

när en stad blir ett tivoli

 

 

LARZ GUSTAFSSON    091104




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-04 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om ett möte...
2009-11-06

  anits VIP
Så fint poetat om möten
2009-11-04

  Junitvillingen
Exakt så kan möten vara!! Och du visar ännu en gång hur fenomenal du är på rimtexter - bravo Larz;-))
2009-11-04

  Måna N. Berger
Hoppet är en trapetskonstnär under cirkusens tälthimmel!
2009-11-04

    ej medlem längre
Du skriver så mänskligt fint om att mötas.. om både det inre och yttre som sker. Avslutningen om stadens förvandling till ett tivoli är extra fin
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP