Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karaktärerna i Charlaine Harris bokserie har hamnat i "Alice i underlandet" miljön.


Eric och Pam i underlandet

Det har kommit en ny hattmakare
istället för te
i kopparna
har han
ädel röd dryck
en blond flicka
sitter på andra sidan
är det Alice?
nej,om vi tittar närmare
ser vi att
det är ingen annan
än Pam
hattmakaren måste
vara Eric,hennes skapare
att vara sheriff
över område 5
räcker visst inte
i en kopp sitter en liten mus
mänskliga drag
kan det vara Sookie?
söt som socker
Eric vill fortfarande
ha Sookie
om hon nu är människa
eller mus
spelar ingen större roll
kaninen som alltid
tycks ha eld i baken
syns föressten inte till
har den nye hattmakaren
lekt med honom?
de som har frågan
på sin tunga
sväljer ner den igen
i världen annorlunda
är Eric den samme
med eller utan hatt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta