Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesin om längtan

Längtan att finna dig
slingrar sig samman
med det
jag en gång hade
min kärlek
allt ligger så djupt
dröm om mig

kom ut
var du än är
min sång
lånar din nåd
din charm
förlorad
i din sjö
öppna dig
för min berörning

vad som än
vandrar i mitt hjärta
får vandra ensam
längtar ständigt
efter den perfekta själen
det enda behagliga
jag kände
var under
dessa långa timmar
av ensamhet

endast oskyldighet
kan rädda världen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 12:49



Bookmark and Share


  Nasrin
Längtan efter den perfekta själen, berörning, vandra i ditt hjärta,
fantastisk vacker text!!!
En stor applåder!!!!!!!!!!!!!!
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta