Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterhjärta

Jag känner
din smärta
inom mig själv
det håller mig kvar
här nere
frusna tårar
vinterhjärta
det blir kallare
och kallare
för varje år
som en förbannelse
du talar
i rim och gåtor




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-11-04 13:15



Bookmark and Share


  The Stargazer
Kyla och frusna tårar, att känna någon annans smärta; inte de orginellaste beståndsdelarna må hända, men sättet du använder dem på känns ändå så unikt på något sätt. Dikten har en mystisk och mörk atmosfär över sig, som man sugs in i direkt. Jag gillar den, särskilt avslutet.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta