Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängelpoesi

Du rör vid
mina vingar
undrande
är jag inte
längre en människa?
utan en ängel
som kan
utskilja stjärnor
i mörkret
där vi bor
jag sjunger
för dig
så att du kan
gömma dig
håller dig sällskap
i alla dessa år
du har kvar mig
äger en bit
du undrar
hur det är
i himlen
och allt jag kan säga
är att
när den tiden kommer
ha alla sinnena på helspänn
en ny verklighet
kommer att styra ditt öde




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-04 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta