Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din mardröm

Jag är din mardröm
som jagar genom natten
smakar ditt ädla blod
lever endast för denna stund
mitt hat
andas
frodas
i dina andetag
jag är monstret
i svart
som tar på mig rollen
i en urgammal myt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 343 gånger
Publicerad 2009-11-04 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta