Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det

Jag vill skriva
Jag vill klara av
Men det går inte
att beskriva längre
jag önskar bara
att jag
inte hade denna dag
framför mig
utan var någon helt annanstans
i en helt annan tid
i en helt annan
atmosfär
och kanske kommer jag
vara där iallafall

Varför kände jag för att gråta
igår, då det inte gick?
Instängd




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta