Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


med tanke på att allt tar slut, så är nog din ovisshet en välsignelse

jag vill att du rör vid mig
du är höstsucken jag drar nu när solen gått i ide
du är den vars hand jag vill hålla när mina fingrar är blåa av köld

men jag
är ingen speciell för dig
och jag försöker nog för hårt
är nog för på
du känner inte mig

jag vill visa vem jag kan vara
vad jag kan göra
jag vill att du ska känna mig

jag vill hålla din hand när vi går i mörkret på djurgården
månen som kastar våra skuggor i nysnön
mot kala träd

jag vill visa dig taket i mitt sovrum

jag vill visa dig stockholm från min utkiksplats på söder
och onyktert sluddra fram en kärleksdikt till dig

jag vill vara naken med dig

jag vill lägga mina surt förvärvade slantar
på att göra varje dag olik de andra

jag vill vara inne i dig

jag vill
så mycket

jag vill att du ska hälsa på mig
nästa gång vi ses i korridoren




Fri vers av BaraOrd
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd