Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag skriver historia

Jag bryr mig
inte om din makt
jag ser igenom dig
alla dina lögner
ligger tätt
som dimman
bara en strid kvar
om ditt ledarskap
du kommer
att vara kvar
sakna mig
när jag skriver historia
jag har inget
kvar att förlora




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-05 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta