Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm dina sorger och drunkna i mig

Glöm bort
dina sorger
och drunkna
i mig
flyt i väg
mot nya världar
längre ner
djupare
hör du
mitt hjärtas sång
det slår rytmiskt
för din skull
jag dog ett tag
för att återfödas
i dina ådror
pulserande
äkta




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-11-05 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta