Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvensernas tåg

Jag är
trött på
dina lögner
trött på
att du använder
mig som
en disktrasa
någon att
leka med
och slänga undan
när du har tröttnat
ett spel
där du
kan förlora
allt och lite till
du kommer
att få ditt
tro mig
som en kanonkula
jag är konsekvensernas tåg
dundrar fram
du kommer
att veta
exakt vad
trubbel är
när jag är klar
med dig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 100 gånger
Publicerad 2009-11-05 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta