Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ FIN

du är så fin

men det får jag inte tycka

för jag är helt klart inte din typ

jag kan aldrig

få del av denna lycka

för jag är ett obotligt kryp

 

 

just i dag

slås jag sönder och samman

av sånt som händer

runtomkring

jag är för svag

för att ta mig samman

så därför gör jag ingenting

 

 

det faller snö

som jag ju hatar som pesten

hoppas den smälter fort

visst vill jag dö

min enda väg ur arresten

är ju himmelens port

 

 

 

du är så fin

och det förvärrar ju saken

sten på börda som sist

du är ett vin

som råkar falla i smaken

fast jag är nykterist

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/11 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-05 14:43



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mycket fyndigt
fast det kan vara syndigt.
Rulla en snöboll
det spelar ingen roll.
2009-11-05

  anits VIP
Vackert
2009-11-05

  Måna N. Berger
Det måste kännas upplyftande, att få något sådant här skrivet till sig! Dikten är så fin, den också..
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP