Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas nyckel

Vi levde
på lånad tid
det var hela tiden du
du som fångade ordens känslor
med din tunga
och hela min värld
stannade upp
du var den ende
som viste
var mitt hjärtas nyckel
låg gömd
i min tankes spegel
såg jag våra reflektioner
när jag var med dig
betydde det mer
var äkta
pulserande i mitt blod
du blev min inspiration
vi levde ej länge på denna jord
men kärleken överlevde döden
och hittade tillbaka
genom dimensionernas tunnlar
och labyrinter




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-11-05 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta