Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodshunger

Jag vandrar
på jakt
efter din skugga
letar efter din andning
jag vädrar blod
hungern växer
långt där inne
den gavs till mig
jag är inte
den enda
vi finns här ute
låt mig ta ditt blod
så jag kan döda
min smärta




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 18:30



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Grym !
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta