Musik: Larz Gustafsson

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik: Larz Gustafsson




TRAGISKA EXISTENSER

hjärtat är hos honom

det syns i hennes blick

och skådespeleriet

är ett illusoriskt trick

som forskaren i filmen

han plågad såg en gång

en odugligförklarad

på väg mot undergång

 

 

refr:

 

man lurar inte hjärtan

som är känsliga för svek

som trampats på av dårar

som tror livet är en lek

man skärper vaksamheten

varje gång som sken bedrar

sen blir misstänksamheten

det försvar som man har kvar

 

 

 

småbarnen ska köras

till dagis nästa dag

storebror har träning

med skolans handbollslag

putsa på fasaden

håll skenet, kämpa på

ingen här i staden

vet någonting ändå

 

 

refr: man lurar inte hjärtan...

 

 

han har slutat hoppas

han vet hur det ska gå

nederlag är legio

det har alltid varit så

halva livet borta

och hustrun likaså

hon går runt i huset

men är inte där ändå

 

 

refr: man lurar inte hjärtan...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091105




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-06 08:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Visst är det tragiskt. Men kanske hittar de tillbaka till varandra ändå. Livet är trots allt långt..
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP