Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst är man där igen


Summering av den mentala statusen

Håller för öronen
Skriker
Den tomma lägenhetens väggar kastar bara tillbaka
Står mitt bland ekon och kvävs av ljud

Mental status: krälar på marken, mark fylld av jord, lera och vatten

Så var man där igen

Sluter ögonen
somnar

Vaknar

inser att allt fortfarande är för jävligt

Vill bara sova mer, inte vakna på flera dagar
vill göra något jag vet är dumt

tankar

det är ensamt här




Fri vers av Andunelen
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen