Popmusik av Larz Gustafsson

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Popmusik av Larz Gustafsson




satt på café

alternativ

var ganska trött

på detta liv

då gled hon in

från gatans larm

och exponerade

sin charm

jag ställde ner

min kaffekopp

och sa:

"jag kallas

zluggo pop..."

 

 

"du är så på!"

sa hon då

"gå, bara gå!"

sa hon då

"du uppnår

ingenting ändå!"

"du är så på!

bara gå!"

 

 

 

hon stod på stan

och rökte blend

hon hade allt

som får mig tänd

alla de läckra

attribut

som får mig ned

på knä till slut

jag stod bredvid

tuggade toy

"how do you call

your loverboy?"

 

 

"du är så på!" (etc...)

 

 

 

jag dränkte mig

i power pop

sjöng "starry eyes"

från ensam topp

sen kände jag

jag måste ut

och slåss tills

energin tar slut

besegra henne

som jag mött

som är så snygg

och doftar sött

 

 

 

"du är så på!" (etc...)

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  091106




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 15:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Härlig text, det svänger om den
2009-11-06

  Elaine.S VIP
En flört till skönheten blev en bra låt.
2009-11-06

  Junitvillingen
Ett MVG ska det så klart vara:-)
2009-11-06

  Junitvillingen
Ett MVG ska det så klar vara:-)
2009-11-06

  Junitvillingen
Applåderar din låttext - du får absolut att MVG av mig för denna!!:-))
2009-11-06

  Gunnar Hilén VIP
Där fick du mig ! Kanon !
2009-11-06

  Måna N. Berger
Med musik till borde den ha en given plats på listorna!
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP