Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vampyrdrottningen

Snön täcker din kropp, flinga för flinga
Röda spår som snart döljs av natten
En kropp, orörlig så blek
Hår som rör sig sakta i vinden
Du, den nya vampyrkvinnan
Du vackra kvinna, skörda nu din sådd
Fäll dina offer och drick deras blod
För inatt är du Drottningen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 16:48



Bookmark and Share


  peter markurth
bra, välskriven
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta