Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövit, var är du?



Nyanser av grått
mellan svart och vitt dagar
av melankoli
löven förmultnar solen
i moln väntar på snöfall




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-11-06 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag med ... väntar på snöfall
då blir det i alla fall lite ljusare
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP