Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presence

Presence

blooms

in the soil

of

stillness

effortless

already here

uncovered

realized

boundless

wordless

traceless

mysterious

"no"thing




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lovely
manyness
2009-11-11

  poetryGirl
vad fint!
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP