Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt i ro

När du inte ser
flyr jag
till världen
bortom havet
seglar iväg
med vinden
som leker
med håret
nu har jag
inget förflutet
ingen skam
jag är fri
likt fågeln
jag har inga ögon
efter mig
som noterar
allt jag gör
långsamt
vaknar hjärtat
helar mina ärr
världen har
blivit vacker igen
en spelande melodi
mina öron
längtar efter
att få höra




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-11-06 21:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar beflyktning
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta