Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tittar in i dina ögon


en vanlig kväll...

just då när stjärnorna hänger lösa
i sina navelsträngar

du vet
när de vajar upp och ner
i takt med våra andetag?

slår det mig att jag
ju redan hunnit
finna

alla svaren jag sökt...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-07 10:58



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1070903

Be well,
LPatrikWJ

2010-02-09

  L Patrik W Johansson VIP
Ja sammantaget här med de jag känner till borde en poetisk julkalender vara möjlig bättre än något av SR eller SVT...

ja stjärnor föds, att orka förbli stjärna är det som tar den mesta kraften för stora som små

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP