Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kostnaden av karriären

Du söker efter karriär, du jobbar hårt för att tjäna så mycket pengar som möjligt.
Du kan få allt det där du längtar efter att äga, Båten,Villan, Bilen.
Du har männsikor som uppskattar ditt hårda arbete samt även de som bara är falska pågrund av att de vill utnyttja dig till sin egen fördel.

Du har en familj som älskar dig innerligt. Du är lycklig speciellt eftersom du med ditt hårda arbete och slit försörjer din familj.

Men allt har sitt pris det finns vissa saker som inte pengar kan köpa eller gottgöra och det är tiden med dina barn. Deras utveckling, veckorna som går så snabbt. Barnen lär sig nya saker varje dag.

Fruns ständiga besvikelse de kvällar du inte kommer hem då de var planerat.
De ögonen som av sorg tittar in i barnens besvikna ögon för att förklara att pappa inte kommer hem. besvikelsen sår tvivel in i din fru. Älskar han oss verkligen? Vad är mest betydelsefullt karriären eller din familj?

Snälla tänk dig förr
Glöm inte bort var du har när du jagar efter det du inte har plötsligt kanske du står där själv utan din familj som i slutändan var det enda som betyde något för dig.




Fri vers av knyfflan
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knyfflan